Fires i festes de Figueres 2024

Un any més han arribat les fires i festes de Figueres 2024, i com cada any la nostra coral participarà en diversos actes.

El primer acta on la polifònica cantarà serà el dia 1 de maig a les 19h, juntament amb la coral de Peralada, en el concert Amanida simfònica. Jove Orquestra de Figueres.

El dia 3 de maig la nostra entitat instal·larà la seva creu de maig del Concurs de Creus de Maig titulada “Butlletes i flors” motivat per aquest any 2024 ple d’eleccions: Basques, Generalitat, Europees i pot ser Estatals. Estarà ubicada a les escales de l’església de St Pere pel carrer de la Jonquera. Les dos vegades que hem participat en aquest concurs hem sigut guardonats com a la Millor CREU de Maig 2022 i 2023, ho tornarem a intentar …

Missa del 3 de maig a l’església de St Pere de Figueres a les 11h on la coral participarà amb les seves veus.

Per la tarda del dia 3 de maig a les 18h a l’auditori de caputxins tindrà el Lliurament dels premis de les Creus de Maig.

Dissabte 4 de maig a les 11h la nostra coral amenitzarà amb música la vida dels residents de l’Asil Vilallonga de Figueres.

Vist tots els actes on participem en aquestes fires, hem traslladat el nostre habitual concert de fires fora d’aquestes dates degut a l’acumulació d’actes que hi ha en aquestes dades, el nostre concert es realitzarà el dissabte 11 de maig a les 18:30 al Cercle Sport, on realitzarem una trobada coral amb un repertori molt variat.

Us hi esperem!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *