St Jordi 2024

Demà dimarts, la Coral Polifònica de Figueres us convida a participar en una bonica jornada plena de color i solidaritat. Estarem ubicats a la part alta de la Rambla de Figueres, davant del Banc Santander, amb una parada plena de roses que esperem que us captivi i us ompli de joia.

Les roses que vendrem seran més que un simple regal; representaran el vostre suport a la nostra Coral i ens ajudaran a continuar portant música als cors de la nostra comunitat. Així que us convidem a venir, explorar la nostra selecció de roses i compartir aquesta experiència amb nosaltres. La vostra presència ens enriquirà i ens ajudarà a fer d’aquest esdeveniment un èxit rotund.

Us esperem amb els nostres cors plens d’alegria i la nostra música que omplirà l’ambient d’harmonia. No dubteu a venir i a compartir aquest moment amb nosaltres. Junts, crearem records inoblidables i contribuirem a fer del nostre entorn un lloc millor.

Animeu-vos a unir-vos a nosaltres en aquesta jornada especial i a compartir l’amor per la música i la solidaritat. Us esperem amb els nostres braços oberts i un somriure en els llavis. No falteu!” 🌹

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *