SANTA CREU

El dia 3 de maig, la ciutat de Figueres i els figuerencs, s’engalana com mai. És el dia gran de les Fires i Festes de la Santa Creu.

Per això un any més, aquest dia la nostra coral participa en el tradicional CONCURS DE CREUS DE MAIG amb la creu anomenada “Butlletes i Flors” ubicada al c. de la Jonquera, en una de les escales de l’església Sant Pere, just al costat de Sant Sebastià. És la creu més gran que la coral s’ha atrevit a fer.

Aquesta creu està motivada per la quantitat d’eleccions que es realitzaran aquesta any (País Basc, Generalitat, Europees i potser Estatals). Per això, la nostra creu està realitzada amb butlletes o “paperetes” d’eleccions que han sobrat d’altres anys, material totalment reciclat i reutilitzat per aquesta activitat i estarà decorada amb flors elaborades amb paper de WC.

Tot i ser els bi-campions consecutius de les creus de maig de 2022 i 2023, en la categoria de “la millor Creu”, ens plau recordar que la competició d’aquest any serà molt disputada amb el gran nombre de creus que s’han inscrit al concurs. Cal dir que és una gran satisfacció participar-hi.

Donem les gràcies a l’Ajuntament per aquesta gran activitat que fa engalanar carrers amb les creus i serveix per vitalitzar i donar visibilitat al ric patrimoni cultural associatiu de la ciutat de Figueres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *