Creus de Maig 2023

El Concurs de les Creus de Maig de Figueres és un esdeveniment tradicional que té lloc cada any en motiu del dia de la Santa Creu. Aquesta festivitat té lloc el 3 de maig i és una oportunitat per als ciutadans de Figueres de mostrar la seva creativitat i habilitat artística en la decoració de les creus de maig.

Enguany, per segona vegada, la Coral Polifònica de Figueres participarà en el concurs amb una creu de maig pròpia ubicada al c. de la Jonquera 7BIS. Aquesta col·laboració entre la coral i la festivitat és una mostra més de com la cultura i les tradicions poden unir-se per crear moments únics i especials per a la comunitat.

El nom de la nostra creu és TRIXELS DE COLORS, el títol d’aquesta creu és un joc de paraules amb els píxels (quadrats) que formen les imatge, doncs aquesta imatge és de triangles …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *