Sopar d’Estiu 2022

Ahir, primer dia de juliol de 2022, vam realitzar el tradicional Sopar d’Estiu al jardí de la casa del nostre Director. En aquest acte, a part dels cantaries de la Polifònica, també van venir amics de la Coral de Montilivi i ex-cantaires de la nostra coral que feia temps que no els havíem vist.

Aquesta vetllada va començar amb un petit assaig d’havaneres, rantxeres i cançons tradicionals de tota la vida de la mà del guitarrista del grup d’havaneres Cel Rogent, l’Esteve Angelats. A les 21h va començar el tiberi i cata de vins que havien portat tots els participants.

Per finalitzar, va haver-hi un concert d’havaneres amb el grup Cel Rogent, format pel guitarrista Esteve, el nostre ex-tenor de la coral Antonio i a l’acordió i veu el nostre director, en Dani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *