Moltes Gràcies!!!

La Coral Polifònica de Figueres us dona les gràcies a tot el públic que va omplir l’auditori del Cercle Sport, ens vau donar molt de caliu, energia i ganes de superació davant de tots els reptes que la vida ens tingui preparats.

Especialment, agrair a l’Ajuntament de Figueres per la seva assistència. També a l’Assumpció Esterriol que va poder gaudir de l’estrena del seu poema “El llimoner feliç” i als Excantaires que feia molt de temps que no vèiem.

Gràcies al Cercle Sport per deixar-nos l’auditori, l’amabilitat i atenció del seu responsable l’Àngel.

No volem oblidar-nos d’AGRAIR la presència de la CORAL MONTILIVI, que amb l’ajuda indispensable de les seves veus, vam fer possible aquest concert.

2 thoughts on “Moltes Gràcies!!!

  1. Felicitats i un salut molt fort i caloros per a totes i tots amb quins vaig fer uns concerts fa 2/3 anys. Qué bé tornar a l’escenari, a cantar tots junts i a fer picapica com abans ! Haver participat a la Polifónica de Figueres, quan era figuerenc, es i resta un dels meus records mès forts i feliços de la (massa) curta preséncia entre vosaltres i a l’Empordá. Espero veure i escoltarvos molt aviat. Visca el cant coral, el cant coral català i, sobretot, el cant de la pau!
    Hartmut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *