Moltes Gràcies!!!

La Coral Polifònica de Figueres us dona les gràcies a tot el públic que va omplir l’auditori del Cercle Sport, ens vau donar molt de caliu, energia i ganes de superació davant de tots els reptes que la vida ens tingui preparats.

Especialment, agrair a l’Ajuntament de Figueres per la seva assistència. També a l’Assumpció Esterriol que va poder gaudir de l’estrena del seu poema “El llimoner feliç” i als Excantaires que feia molt de temps que no vèiem.

Gràcies al Cercle Sport per deixar-nos l’auditori, l’amabilitat i atenció del seu responsable l’Àngel.

No volem oblidar-nos d’AGRAIR la presència de la CORAL MONTILIVI, que amb l’ajuda indispensable de les seves veus, vam fer possible aquest concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *