Moltes Gràcies!!!

La Coral Polifònica de Figueres us dona les gràcies a tot el públic que va omplir l’auditori del Cercle Sport, ens vau donar molt de caliu, energia i ganes de superació davant de tots els reptes que la vida ens tingui preparats.

Especialment, agrair a l’Ajuntament de Figueres per la seva assistència. També a l’Assumpció Esterriol que va poder gaudir de l’estrena del seu poema “El llimoner feliç” i als Excantaires que feia molt de temps que no vèiem.

Gràcies al Cercle Sport per deixar-nos l’auditori, l’amabilitat i atenció del seu responsable l’Àngel.

No volem oblidar-nos d’AGRAIR la presència de la CORAL MONTILIVI, que amb l’ajuda indispensable de les seves veus, vam fer possible aquest concert.

2 thoughts on “Moltes Gràcies!!!

  1. Felicitats i un salut molt fort i caloros per a totes i tots amb quins vaig fer uns concerts fa 2/3 anys. Qué bé tornar a l’escenari, a cantar tots junts i a fer picapica com abans ! Haver participat a la Polifónica de Figueres, quan era figuerenc, es i resta un dels meus records mès forts i feliços de la (massa) curta preséncia entre vosaltres i a l’Empordá. Espero veure i escoltarvos molt aviat. Visca el cant coral, el cant coral català i, sobretot, el cant de la pau!
    Hartmut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.